Общи условия

Общи условия за ползване на електронен магазин

 Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между  "Кейс Зона" ЕООД, представлявано от електронен магазин www.keisove.com, и клиентите, наричани по-долу ПОЛЗВАТЕЛИ, ПОТРЕБИТЕЛИ ИЛИ КЛИЕНТИ, на електронния магазин www.keisove.com

За да ползвате електронния магазин www.keisove.com, трябва първо да се регистрирате, с което автоматично се съгласявате с общите ни условия. Онлайн магазинwww.keisove.com си запазва правото винаги и по всяко време да прави промени, касаещи съдържанието и достъпа до интернет магазина.
 
ЗА ДА ПОРЪЧАТЕ:
1. Направете регистрация в електронния магазин www.keisove.com
2. Трябва да въведете актуален и валиден e-mail адрес за кореспонденция
3. Точен и вярно попълнен съществуващ адрес за доставка
4. Телефон за контакт, на който ще получите обаждане от нашия мениджър продажби за потвърждаване на поръчката (след като бъде направена поръчка).
 
За да разгледате стоката в онлайн магазина не ви е нужна регистрация. Тя ви я необходима само за да направите поръчка.
След като се регистрирате, при всяка направена поръчка, вие ще получите пълна информация  за нея на посочения от вас e-mail адрес.
 
ОГРАНИЧЕНИЯ:
1. Потребителите на електронния магазин нямат право да разпространяват наши текстове, картинки, снимки, материали или части от www.keisove.com
2. Потребителите нямат право да пускат фалшиви поръчки.
3. Потребителите нямат право да разпространяват порнографски материали или материали, които принадлежат на чуждо авторско право или интелектуална собственост.
4. Потребителите нямат право да извършват действия, с които нарушават общоприетите правила за общуване и комуникация.
 
ДОСТАВКА:
1. Поръчаната от вас стока ще бъде доставена на посочения от вас адрес или до офис на куриерската фирма
2. Доставката се осъществява чрез куриерска фирма в рамките на 2 работни дни след изработка на изделието
3. Клиентът се задължава да заплати сумата по наложения платеж  (която отговаря на сумата от направената от него поръчка) и стойността на доставката, при получаване на стоката.
4. Стоката се транспортира в защитена опаковка
5. Транспортните разходи  заедно с цената на стоката, се заплащат от клиента
6. Доставката се извършва спрямо работното време на куриерската фирма 
7. Цената за доставка до офис на Еконт е 3,50 лв.
8. За поръчки над 50 лв. има безплатна доставка до офис на Еконт - важи за градовете и селата, в които има офис на куриерка фирма Еконт.

 

 ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ:
1. Повредена стока при транспортиране
2
. Неспазен срок на доставка
3. Несъответствие в уговорената цена
4. При условията по чл.69 ал.3 от ЗЗППТ

 
Рекламациите по гореизброените случаи се извършват в момента на доставката пред куриера. Винаги проверявайте пред куриера, дали стоките не са повредени по време на транспортирането. В такива случаи се попълва протокол за рекламация, който се пази заедно с касовата бележка и се свързвате с мениджър продажби. Стоките ни са застраховани и ще Ви бъдат изпратени повторно при транспортен дефект.
Извън гореизброените случаи клиентът няма право да откаже да приеме поръчката. В случай на отказ, клиентът дължи на куриерската фирма разходите по транспортиране на стоката в двете посоки.
 
РЕКЛАМАЦИЯ:
Рекламацията се извършва при следните условия:
1. Ако получената стока не съответства с поръчаната
2. Ако стоката има фабричен дефект или неотговаря на изискванията на клиента (размерът не е точният)
3. Клиентът е длъжен да уведоми мениджър продажби на онлайн магазина (чрез обаждане или e-mail на посочените в контактите телефонен номер и e-mail адрес), че желае да извърши рекламация по получената стока в рамките на 24 часа след доставката.
4. Стоката се връща в 7 дневен срок в състоянието, в което е била получена (пратена) , без нарушения във вида, качеството и опаковката, заедно със спецификацията на поръчката
5. При рекламация се възстановява само стойността на стоката. Разходите по транспортирането й в двете посоки остават за сметка на клиента
6. Възстановяването на стойността на върнатата стока се осъществява по банков път по сметка, предоставена от клиента, в рамките на 3 работни дни
7. Стоките от категория „РАЗПРОДАЖБА“ подлежат единствено на замяна. Заплатената за тях сума на се връща.
 
ПРИ ВЪЗНИКНАЛИ ВЪПРОСИ МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ НА ПОСОЧЕНИЯ В СЕКЦИЯ „КОНТАКТИ“ ТЕЛЕФОН ОТ 10:00 – 17:00 ЧАСА.
Обработването на поръчките се извършва всеки ден от 10:00 – 17:00 часа. Поръчки направени в празнични и почивни дни се обработват в първия работен ден след почивните. Когато изделието е налично се изработва за 2 дни и се изпраща, когато изделието е по-заявка или е за по-гоеми количества, изработката отнема от 4 до 10 работни дни.